Boerderijcamping Mariekerke

Deze gezellige familiecamping ligt op het Zeeuwse eiland Walcheren, vlak bij de steden Middelburg en Vlissingen.
Zeeland staat bekend om haar ruimte, rust, vrije natuur en prachtige stranden. Op onze camping heeft u het allemaal binnen handbereik.
Ook uw kinderen zullen zich prima vermaken op en om de camping. Want "Kaasboerderij Mariekerke" beschikt over een grote speeltuin, waterpretweide en natuurlijk heel veel leuke en lieve dieren!

Op de fiets naar het strand

strand zeelandVanaf onze camping is het slechts 4,5 kilometer fietsen naar het strand van Zoutelande. Maar ook de ruime en schone stranden van Domburg, Dishoek, Westkapelle en Vrouwenpolder liggen op fietsafstand.
En als u zelf geen fiets heeft meegenomen, kunt u er bij ons één huren. We hebben zelfs een bakfiets beschikbaar, zodat u ook uw allerkleinste kindjes makkelijk mee kunt nemen.

foto grote safaritent van Farmcamps

Beschikbare plaatsen

Onze camping, met totaal 25 plaatsen, beschikt over 9 luxe safaritenten en 3 luxe farmtenten van Farmcamps, waar u zo in kunt!
Deze ruime (50 m2) tenten zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en hebben een uitgebreide standaarduitrusting, zodat u zelf bijna niets hoeft mee te nemen.


Ook zijn er 5 Lodgetenten met eigen badkamer, hangmat, hooihuys en vele luxe extra's

En 6 Barn Tenten, ook een soort luxe tent met eigen sanitair en van alle luxe en gemakken voorzien die u thuis ook gewend bent. Maar wel krijgt u zodra u de tenten binnenstap direct een kampeergevoel.

De Safari tenten, Farm tenten, Barn tenten en Lodge tenten kunt u rechtstreeks boeken bij Farmcamps